Prikazivanja: 1078
  • 17
  • 1
1 690RSD

Jednostavno za upotrebu, nakon što uključite peglu možete uključiti

Jednostavno za upotrebu, nakon što uključite peglu možete uključiti paru da osvežite odeću.

Cena 1690 din

Visokotemperaturna jaka para može lako da pegla odeću, zavese, čaršave jastučnice itd.

Suvo i mokro peglanje 2u1 (suvo u mokro peglanje)

Putna pegla s parom ima keramičku donju ploču, tvrđe je od nehrđajućeg čelika i otpornije na ogrebotine od teflonske ploče. Površina je glatka, brzo se zagreva, glatko klizi da pokrije odeću i efikasno uklanja nabore i nabore vaše odeće. Ova pegla na paru je pogodna za sve vrste tkanina, a možete je poneti sa sobom na odmor ili putovanje, a peglati bilo kada i bilo gde.

Šiljati zakrivljeni dizaja

Prednja strana grijaće ploče je dizajnirana u obliku trokutastog vrha, koji omogućava fleksibilno peglanje uskih područja kao što su dugmad, naramenice i kragne, omogućavajući elegantno prikazivanje detalja. Parna mašina za putnu odjeću koristi integrirani dizajn spremnika za vodu od 60 ml, prikladno je dodati vodu čašom za punjenje kako bi se spriječilo prskanje, možete provjeriti nivo vode u spremniku u bilo kojem trenutku.

Osnove porodičnog putovanja

Učinkovitost mini ručne pegle čini život profinjenijim, lako uklanja bore na tkaninama kao što su odjeća, košulje, zavjese, posteljina, pamuk, lan i druge tkanine. Veoma štedi prostor i može se nositi sa sobom. Odlično za putovanja i odmor. Lako staje u kofer ili putnu torbu.

VK